torsdag 20. februar 2020

Torsdag 21. februar

I dag ble det en tidlig start på vår scootertur. Avreise rundt 07:30. Det ble en tur innom bensinstasjonen i soi 94 og fylte opp med 100 Baht.
1. Soloppgang sett fra kjøkkenvindu

Turen gikk via soi 88 opp til krysset etter Siam Teak. Der svingte vi til venstre og fortsatt sørover i retning Pran Buri.
2. Et bilde fra en av åre kafestopp

Det ble noen stopp underveis. Bilde 2 et bilde fra første stopp som var en større bensinstasjon med butikker og kafeer.
Videre kjørte vi via mindre veier inn på omkjøringsveien som går sørover gjennom Pran Buri. Vi svinget av i Pran Buri i trafikklyset ved Tesco og kjørte forbi sykehuset på veien mot kystlandsbyene.
Bilde 3 viser utsikt til et elveutløp med en bukt med forankrede fiskefartøyer. Bilde 4 viser omlag det samme med min kjekke passasjer på turen!
3. Fiskebåter
4. Samme bildet med et fremmed objekt
Deretter kjørte vi litt tilbake hvor vi kom fra og fortsatte videre sørover kysten til vi kom til et flott strandpromenadegate. Den kjørte vi sakte nedover hele promenaden og snudde ved et tempel etter at promenadegatene var slutt. Her kjørte vi tilbake og fant et hotell med en uteplass som var mulig å sitte ned for en liten kafépause. Se bilde 5 og 6 utsikt til stranden. Bilde 7 utsikt til nabohotellet.
Deretter ble det retur via riksvei 4 og Phet Kasem rd. 

Vel hjemme var det å stikke innom Yellow House for lunsj og Inger for massasje. Deretter kjørte vi til busstasjonen og kjøpte billett for morgendagens avreise til hjemlandet. 


5. Utsikt fra kafeområdet på et hotell vi besøkte

6. Utsikt fra samme hotell



7. Utsikt fra hotellet