lørdag 27. juli 2013

Lørdag 27. juli

So far so good..
En dag med mulighet for soling.. og maling av mur. Været begynte med sol, lett bris og periodisk overskyet. En ideell malingsdag altså, og for å få sol på kroppen.
Solen nytes

Nå er hele muren bak huset ferdig med ett strøk. Når det gjelder malerantrekket er det noe forskjellig fra det jeg er vant med. Her bør en naturligvis bruke noe mer enn et fikenblad, men ikke mye mer akkurat. Solkrem er derfor viktig! I tillegg solbriller da solen gjør den hvite muren intens hvit. Hatten beskytter nakken og det området på kroppen som er meget uttynnet hårmessig. Koppen til høyre inneholder nedkjølt vann for kompensering av væsketap. Nå er det på tide med litt mat.
Nødvendig utstyr til maling
Ferdig med muren bak huset

På vei opp til Yellow House oppdaget vi at det store bassenget var overfylt og rant over slik at det var vanskelig å gå igjennom området uten å bli våt. Toey ble kontaktet og på vei hjem igjen hadde vannet minket på veien. Men, skal ikke lyset tennes automatisk om noen er i området? Det ble nesten som å gå i blinde rundt bassenget da det var mørkt.
Inngangspartiet Market Village
Inngangspartiet Market Village
Nostalgi
Det ble en tur til Market Village for å kjøpe mat. Hele inngangspartiet var gjort om til et marked! Artig med den lampen jeg fant i en av bodene.