onsdag 3. august 2016

Onsdag 3. august

I dag var det opp å stå klokken 07:00. En god frokost med smoothie starter dagen godt. Avreise 08:30 for Royal Hua Hin for meg og Erling.

En golfrunde som i hovedsak var jevn på boogie og dobbelboogie. Noen gode slag og noen mindre gode. Det ble 51 + 50. Må nok bli mer stabil på jern og innspill. Å spille er jo trening så det må hjelpe etter hvert må en tro.

Vel hjemme var det en scootertur med mitt pass til Tuk og Sutep for å oppdatere papirene og betale de 8000 Baht. Førte opp Jeep og kona til Toey som aksjeholdere fra Thailand. Håper det går bra for det er de samme som står på Jans hus. Det er bedre å ha lokale eiere som en kjenner fremfor noen en ikke kjenner i Bangkok. Fikk med papir de må signere og de må også ta en kopi av sin thai-ID med signatur. Dette vil jeg levere til Sutep og da er alt klart.

Vifte uten ett blad
Her skal være 5 blad
Bladet som falt av
Inger gjorde meg oppmerksom på hva som har skjedd med den ene viften ute på patioen. Det er den viften som avgjort
 er mest brukt når vi sitter ute og spiser, eller jobber. Det ene viftebladet hadde falt av og rett i gulvet! Den var ikke i bruk da det skjedde, men en skremmende opplevelse da frokost inntas hver dag under den viften. Ved nærmere sjekk viser det trøtthetsbrudd. Det kan bety at de andre bladene også kan ha sprekker og fare for at de kan falle av. Uansett kan ikke viften brukes mer nå.

Deretter kjørte vi en tur til Market Village for å feire Iduns 16-års dag. Det ble pizza på oss tre som dro. Vel hjemme oppdaget jeg at bilen faktisk kan låses med hovedlysene på. Det trodde jeg ikke var mulig i dag da det er logisk at hovedlysene slås av automatisk når motoren stoppes.

Rundt halvsju skal vi på Yellow house og feire Idun med kake og musikk. Deretter tuk-tuk til byen som endte opp på Skybar på Hilton hotell. Det er luftig og god utsikt derfra, 17 etasjer fra bakken.