torsdag 23. februar 2017

Torsdag 23. februar

Ny dørholder montert
I dag opp 08:30 og en god frokost med smoothie. Inger gikk for massasje klokken 10:00 og jeg scootret til HomePro for noen nye og mindre treskruer i rustfritt stål. Montert en ny dørstopper på døren til baksiden, da disse magnetlåsene ikke holder når det kommer et vindkast.

Deretter til Biltilsynet eller hva det nå heter her, for å fornye forsikringen på scooteren. Det viste seg at det lå to lapper i den ene lommen på forsikringspapiret og den ene var for 2017. Det betyr at jeg har gyldig forsikring dette året. Må fornyes neste år.

Vanntanken
Vannet som var på plassen på baksiden av huset kom ikke fra regn i løpet av natten, men en lekkasje i nivåbryteren som skal stoppe vannet når den underjordiske tanken er full. Det var ingen vannforbruk i natt og dermed kom denne lekkasjen til syne. Nå har jeg kontaktet Lech som ville ta noen telefoner for å få noen til å fikse dette problemet.

En titt inn i pumpehuset
Mick Pool Service dukket opp sammen med poolgutten. De fant ut at de skulle skifte sand i sandfilteret, skifte pakninger/o-ring i multiventilen og på mandag som kommer vil de sjekke skovlpumpen. Dette koster 8 000 Baht.

Manometeret mangler
På bildet fra pumpehuset ser vi sandfilteret til venstre og bak der multiventilen. Pumpen står på gulvet helt til høyre.
På mandag vil de sjekke rørene for å finne ut hvor de må grave seg ned. De benytter farge, ikke kamera for å inspisere rørene. På toppen av sandfilteret stod der et manometer, det ble fjernet.. lurer på hvorfor?