søndag 24. juli 2016

Søndag 24. juli

I dag begynte dagen som vanlig og det var sol og fin dag for en tur. Først tok jeg en telefon til Toey for å vite når det kommer noen og fikser aircondition. Det viste seg at det kunne Toey gjøre og han dukket opp ganske fort og fikset vannlekkasjen vi hadde fra aircondition. Han lovte å skaffe et nytt batteri til den ene fjernkontrollen til bassenglyset som ikke virket. Det var et spesielt batteri noe mindre enn AAA 1,5 V.

Låsing av mygnettramme
Toey kunne også skaffe 5 nye låser for låsing av myggnettingsrammer i vinduene.


Deretter kjørte vi for å se på den nye gokart-banen nede ved jernbanelinjen mellom soi 94 og 88. Der var det stille og det var høye priser. Vi valgte derfor å kjøre til den gamle gokart-banen vi har vært flere ganger tidligere. Like ved flyplassen. Der kjørte barna noen runder og de var uheldig og kroket sammen. Med det resultat at bakaksel ble bøyd. Siden firmaet ikke er forsikret mot slike skader måtte vi betale en del av de 3000 Baht dette visstnok koster. Det endte med at vi betalte 1000 Baht. Uansett ble det en dyr erfaring.
Begge barna i farten på gokartbanen


Nå var vi klar for å lete etter palasset og vi fant det. Maruekhathaiyawan Palace. Det var på mange måter en selsom opplevelse. For det første måtte vi alle dekke til bar hud i noen tynne sekker vi prøvde å holde oppe. Selve bygningene var spartansk innredet og nesten uten vegger. Mye av husmassen var sterkt forfallet og restaurering var igang.
Utenfor palasset i det antrekket!


Da vi hadde fått nok av dette, var det rett til Burger King på Market Village for en noe sen lunsj. Vel hjemme ble det bading på noen og lesing for andre.

Middag hjemme i dag også og det smakte godt med kjøtte, potetstappe og grønnsaker med en nydelig brun saus.

Oppgradering til Windows 10 på gang
Nå hadde jeg allerede lastet ned en nye oppdatering til Windows 10 og den syntes å starte. Det synes som alt virker som det skal etter oppgraderingen.