fredag 1. mars 2019

Fredag 1. mars

I dag ble det en normal start på dagen rundt 0900 for oss "vanlige" mennesker med tilnærmet normal døgnrytme.. ;-)

Mens jeg styrte med frokosten og oppvasken, oppdaget jeg politiet utenfor i gaten her sammen med Ove og Lech.. noe kan ha skjedd.

Planen i dag er å få fornyet årsavgiften og kontrollert scooteren. Det blir en scootertur til Pranbury, hvor det er billigere å utføre den typen pålagte kontroller. Hvert år teknisk kontroll når kjøretøy er over 5 år gammelt.
1. Temperatur i skyggen


Turen gikk fint den, men fikk ikke gjort hva vi trodde vi måtte gjøre. Ingenting kan gjøres før tidligst i August dette året. Så da blir det en ny scootertur med Jod i August.

Temperaturen synes å være høyere enn normalt, noe jeg ikke merket så mye til i går på golfbanen. Det ble nærmere 10 km spasertur i går.

TV-boksen er fortsatt noe tvilsom. Den henger for ofte.

Nå nærmere klokken seg 1630 og arbeiderne som skal tette taket er igang igjen. Jeg håper de får gjort det varig denne gangen! Det var her i 5 minutter, så var de borte. Om de har tenkt å lage til igjen taket rundt luken er også et spørsmål. Dette er ikke bra!

Benytter nå SIM2 på min norske telefon. Nå har jeg bare en fysisk telefon å ta vare på. Det synes som dette virker bra. Både norsk- og thai-telefon i den samme. Valgt SIM2 som default nå. Tilbake i Norge blir det SIM1 som blir default.

2. Dronningen på plass
Bestilte middag fra Yellow og levert på døren! Spennende å følge med på ski-VM (2).