søndag 27. juli 2014

Søndag 27. juli

I dag som vanlig med frokost ute i frisk og varm luft. Avreise 0930 for Lake View. Været har vært et fantastisk flott golfvær med lette skyer foran solen. Det var noe vind som skapte noen utfordringer når den kom i mot. Resultatet er det dårligste så langt. Det betyr også mer trening og flere slag.

Etter golfen var det hjem og hente gjengen og kjøre ned til byen. Siden det er vanskelig med parkering for bil, parkerte jeg på parkeringsplassen ved jernbanen og gikk ned til både skredder, pizzahjørnet og Naeng. Innom skredderen for å bestille ballkjole til Idun. Også en tur innom Naeng for å kjøpe nye golfsko. Temperaturen sliter ut alle materialer og sålene på skoene løsner da limet slutter å virke.

En snerten sak
Oversikt over scooterparkering
Vel hjemme var det tid for en scootertur til Market Village for å kjøpe frukt. De vanlige matmarkedene var stengt da det var seint på dag, derfor Market Village og Tesco. Når vi parkerte i kjelleren, hvor alle scootere normalt parkerer, var det bil og motorsykkel utstilling i kjelleren på den rette siden av airconditionveggen. Bildet fra scooterparkeringen viser bare venstre siden. Det er like mange på høyre siden også som ikke viser på bildet.

Der fant vi utstilt både scootere, motorsykler og biler. Ny Toyota Prius til 519 000 baht. Der var 300 ccm scooter av merket Sym produsert i Thailand til 129 000 baht. Vakkert men tungt og vanskelig å få parkert når en er borte. Den vi har er en utmerket scooter til de turene vi har her.
Utsalgsposter

Gikk også forbi en slags bar med ulike godterier. Jeg tok bilde av en poster som reklamerer for cocofestival. Det synes som den heter Kuck Hang. Et navn som kan vekke andre assosiasjoner..

Deretter rett hjem og gjøre seg klar til middag på Yellow House. I dag ble det Lasagne og sodavann.

Det ble en ny scootertur til nærmeste apotek. Må bare si det, det er veldig kjekt at alt er åpent også på søndag og seint på kveld. Idun trenger noe smertestillende til sin øreverk.

Da er dagen over her.