mandag 4. august 2014

Mandag 4. august

I dag en ny dag med golf som startet med en godt frokost, noe som seg hør og bør. I dag gikk turen til Palm Hills. Det var meg, Charles, Arne og Willy.

Avreise 0910 og det var Willy som kjørte i sin splitter nye Toyota av en eller annen modell. Palm Hills er kjent for sine raske og vanskelige greener. noe jeg også fikk merket til gangs på noen hull. Ikke noe storspill denne gangen heller, men kjenner at noen av balltreffene er bedre enn tidligere. På de siste 9 hull ble det rundt 48 slag. De første 9 godt over 50 da noen hull kan betegnes som katastrofehull. Stikkord er uansett mer spilling/trening. For mange år siden kjøpte jeg en hendig bag med dobbelbunn for golfskoene. Den ble kjøpt på Palm Hills med emblemet til klubben. Det er bare at den bagen ikke går inn rett vei i de trange garderobeskapene. Den må nesten møttes og klemmes sammen for å få den inn. Dette burde de etter min mening sjekket. Når det kommer til selve dusjene var jeg innom 3 dusjer som ikke virket. De har ikke blandebatteri men en kran for varmt og en kran for kaldt. I dagens konkurranse med nye baner burde garderobeforholdene generelt vært modernisert. Black Mountain og Banyan er nye baner med fantastisk flotte garderobeforhold.

Det var noen tunge mørke skyer på himmelen men ingen regn for hele turen. I Hua Hin hadde det visst regnet ganske mye en periode på dagen. Spiste en lett lunsj etter runden. Vel hjemme var det å få opp hyllen i uteboden, over vaskemaskinen. Det ble bedre og malerbokser og vaskepulver kan plasseres på hyllen. Alt annet som stod på gulvet blir nå fjernet/kastet.

I dag har også Toey med flere fått i gang igjen ringeklokken og lys i portstolpene. Kablene ligger i bakken og er mest sannsynlig slitt av. Det ble derfor lagt frem nye kabler på muren i en enkel liten plastkanal limet fast med noe silikonlignende lim. Hvor lenge det vil holde gjenstår å se.

Parkeringsbot
Parkering tillatt skilt
Klokken 18 var siste sjekken hos skredderen. Om alt ok er det bare å betale å ta med kjolen. Kjolen var fin og alle fornøyd. Når vi kom tilbake til bilen etter omlag 20 - 30 minutter, var det plassert en parkeringsbot under pusserbladet. Hvorfor er jeg ikke helt sikker på, men det kan være at jeg stod parkert ved en rød/hvit fortauskant istedenfor sort/hvit fortauskant. Boten får jeg ta med ned til Politiet i morgen å betale. Bildet til høyre viser skiltet som er avbildet på venstre side et lite stykke bak bilen. Bildet til venstre viser også rød/hvit fortauskant sammen med et parkeringsskilt for bil.

Deretter ble med Market Village for å kjøpe inn mer mat. Til slutt middag på Yellow House godt over 20 i kveld. Vaskemaskinen vasker og det henges opp klær til tørk under tak ute.

I morgen er den siste heile dagen før vi drar til hotellet ved flyplassen. Huset må derfor klargjøres for et lengre periode uten aktivitet. Forventer forøvrig at Noo kommer innom og gjør reint i morgen, da får jeg også gjort opp med henne for denne gang.