lørdag 26. juli 2014

Lørdag 26. juli

I dag var planen å være hjemme. Under frokosten kom spørsmålet om å kjøre en tur til stranda, da noen har lyst dit. Jeg har allerede planen for dagen klar, mer maling. Det ble å kjøre de til stranda ved Hilton og hente de når de er klar til å dra hjem igjen.
På Hua Hin beach

Det var sikkert kjekt på stranden om en skal dømme etter bildene.

Etter frokost måtte jeg en tur til Toey og hente en ny dunk med drikkevann. Det går faktisk bra å bringe dunk på scooter. Der traff jeg Toey og fikk bekreftet at det vil være en enorm jobb å legge ledningene riktig i huset, og det er ikke sikkert fordelingsskapet er stort nok. Det er koblinger på loftet som bare de som har vært på loftet kan vite om. Det betyr muligens at effekten av å skifte ut vern til nye kombivern, heller ikke har den ønskede effekt.

Etter at jeg kom tilbake etter å ha levert på stranda, ble det maling. Det går sakte men det går fremover. Det er viktig å ha vann å drikke og smøre seg inn med solkrem og caps på hodet. Slik er det her når en skal jobbe/være ute.

Piper Cherokee
Når klokka nærmet seg 6 var det tid for en tur til gokartbana. Den ligger i soi 2 som er ganske nær flyplassen her. Den er nå bare til bruk for flyklubben. Altså for småfly som Cessna og Piper Cherokee eller tilsvarende. De jeg har observert har vært millitærgrå.
Nå er ikke dette helt riktig lengre. Kan Air startet i går 25. juni en ruteflyging mellom Hua Hin og Chiang Mai hver fredag og søndag. Chiang Mai ligger helt nord i Thailand.

Cessna
Etter gokarten ble det en tur innom Market Village på veien hjem. Det ble innom apoteket for smertestillende da ryggen til Inger slo seg vrang. Måtte også innom Tesco for å kjøpe mer mat.

Middag på Yellow House med pizza og en Singha. Det er lørdagskveld. Deretter avslapping og litt planlegging. For eksempel å sjekke at det er et ledig rom på Novotel hotel på flyplassen. I morgen blir det Lake View igjen.