søndag 28. juli 2013

Søndag 28. juli

Etter frokost ble det bestemt at jeg tok en runde golf og de andre utedag med soling og bading. Men før det måtte vi bestille flybilletter til Roger Waters konserten på Telenor i August. Sånn da er det bare å glede seg til opplevelsen!
Det ble Royal Hua Hin selv med greenfee 2000 + 300 baht, og i tillegg 300 baht for transport. Onsdag og fredag er greenfee 800 baht, og det merket jeg sist fredag! Nå derimot, var jeg nesten alene på hele banen! Da jeg var kommet til innspillet til greenen på hull 18 begynte regnet å komme. Det fortsetter fortsatt flere timer senere med små regnbyger. Det var en fin øvingsrunde hvor jeg hadde noen brukbare jernslag. Kanskje er lengdene på vei tilbake.
Vel hjemme ble det laget pannekaker, herlig!

Utsikt mot nord
Utsikt mot øst og skolen

I morgen må jeg innom Honda-utsalget for å gjøre ferdig kjøpet av scooter.Det må også bli tid til mer maling av mur. Muren bak er som nevnt tidligere ferdig med ett strøk.

Nå er det muren mot naboen i sør.

Muren til venstre gjenstår
Tennes automatisk ved mørke
Det er vakkert her i mørket noe vanlig kamera ikke får fanget. Dette bildet tok jeg i felles området ved fellesbassenget.Fortsatt usikker på hvorfor lys ved fellesbasseng ikke tennes når det er folk der.

Honda PCX150 Special Edition