onsdag 2. august 2017

Onsdag 2. august

I dag en ny dag med blå himmel og sol. Avreise 09:00 for Majestic Creek. Charles guided meg gjennom nye veier frem til banen.

Banen fremstår som veldig bra. Skjønt A var under reparasjon. Vi spilte C - B. Det ble litt surr når vi betalte og skulle gå ut på hull 10 (B-sløyfa). Det viste seg at det var turnering og de trodde vi var med på den. Vi betalte 1300 Baht i greenfee.. kanskje var det for mye siden vi ikke var med i turneringen? De drikkekupongene vi fikk til en verdi av 200 Baht ble naturligvis inndratt. Burde vi bare betalt 1100 Baht?

Det var som nevnt en fin runde med noe bra spill for mitt vedkommende og resten kunne vært vesentlig bedre. ;-) Charles spilte stabilt på 80 slag, tror jeg. Jeg brukte kanskje 30 flere slag og mistet 2 - 3 baller.

Middag ble laget hjemme, det var Lasagne og den smakte utmerket!

Den yngre garde reiste på kino på Bluport og vi eldre fikk oppleve "roen" ;-) Vi dro på scootertur til Marked Village og kjøpte inn litt mat.

I morgen må jeg opp til sveiseren for å se hva som skjer med støyskjermingsplaten.. og jeg må huske å betale Noo som vil dukke innom rundt 10:00. Bestille bil til fredag må også gjøres i morgen.

Roen senker seg og det nærmer seg leggetid.