mandag 20. februar 2017

Mandag 20. februar

I dag startet dagen noe over 09:00 etter en god natts søvn, noe vi begge kan stå inne for. Det første jeg gjorde var å koble tilbake den gamle hydroforpumpen med lekkasje for å kunne bruke toalett og dusj. Deretter ble det en god frokost med smoothie og Strandamør.
En avsluttende frokost.

Deretter en tur til Home Pro og klage på vannpumpen (hydrophorpumpen) som ikke virker som den gamle. De noterte telefonnummer og lovte å kontakte noen som kunne se på problemet. Det er tross alt garanti på den.

Vannpumpe odelltype


Den gamle lampen og festet

Nå var det tid for å få montert opp igjen den ene utelampen som har løsnet. Det er plastikk braketter bak som etter 10 år i varmen har takket for seg.

Det nye festet i metall vil nok holde kanskje nye 10 år. De to andre lampene står for tur nå.

Det nye festet i metall
Nå dukket poolboy opp med sin kvinnelige "Manager/sjef" og fortalte om problemene med Toey. Problemet med bassenget ble tatt opp tidlig i januar med Toey uten at jeg fikk beskjed, eller at noe ble satt igang. Poolboy fortalte at det tok bare en time før vannet sank ned på det nivået det er nå og det ser ut som sugeinntaket på langsiden er problemet denne gang. Det betyr å hugge opp i betongen og grave bort sand for å komme til. Nå ville de gi meg et pristilbud direkte, og det var viktig at Toey ikke på noen måte ble innviet i denne prosessen.

Nå er klokken 16:15 og ingen fra HomePro har tatt kontakt. Poolgutta skulle dukke opp 17:00. Så får vi se hva som skjer. Det skjedde ingenting videre i ettermiddag.

Kjøttkaker fra Yellow House
Vi gikk til Yellow for middag og spiste kjøttkaker.