fredag 18. juli 2014

Fredag 18. juli

I dag var en fin start, alle var våkne før jeg kom meg på beina. Da var klokken halvti. Etter morgenstellet er det frokost. Kanskje det viktigste måltidet for dagen. Ikke noe regn men kraftige vindkast fra sør. Solen var fremme men valgte å skjule seg bak noen skyer.

En knippe bøker
Nå tok samvittigheten kontrollen og jeg sitter og skriver noen tanker om det jeg skal skrive om i min avsluttende hovedoppgave. Har derfor med noen bøker jeg tror jeg kan benytte som grunnlag til de tanker jeg må tenke igjennom for å få forskerspørsmålene riktig.

Når høsten begynner og mørket senker seg, vil det å få gjort unna intervjuene noe av det første som må gjøres.



Eksempel på parkeringsinfo
Sensor over hver parkeringsplass
Men mat må en ha og det ble en blltur til Market Village og Tesco. Hua Hin er en by som ikke er skapt for noe særlig stor biltrafikk da det er smale veier/gater og lite med parkeringsmuligheter. Den sterkt økende biltrafikken fikk Market Village til å bygge et parkeringsbygg for biler i dobbelt så mange etasjer som selve varehuset på 3 et. da de operer med halvetasjer. Det som er spennende er det nye systemet som er installert og som automatisk teller biler som står parkert. Bildet over til venstre viser hvor mange ledige plasser som finnes i denne etasjen og de to områdene etasjen består av. Foran hver ledig plass lyser en grønn lampe (den kan sees omtrent midt på bildet over til venstre) som gjør det lett å finne den ledige plassen. Når det er fullt i et område kommer det melding om fullt med rød tekst og en kan velge en annen etasje, eller annet område innenfor den samme etasjen. Det er plassert en oversiktstavle som viser hva som er ledig/fullt på de ulike etasjene rett før en kjører inn. I tillegg er det plassert flere tavler i hver etasje.

Det har vært litt regn i hele ettermiddag. Vi spaserte opp til Yellow house for middag. To bord var opptatt, vi var derfor ikke alene i kveld. Deretter ble det å slappe av og følge med på the Open. Rory mcIlroy spiller godt og leder etter to dager. Sergio Garcia satte andre slaget rett i koppen på et par 5 hull!

Da er det slutt på denne dagen.