lørdag 25. juli 2015

Lørdag 25. juli

Kjenner på at tiden går fort og returdato til gamlelandet kommer nærmere for hver dag. I dag en helt normal frokost med smoothie, bortsett fra at ikke alle synes ti er noen tid for frokost. Den burde kanskje vært noe senere på dagen, eller kanskje ikke i det hele tatt.

Dagen begynte med blå himmel og relativ høy temperatur slik at soling kan være et alternativ i dag. Ingen større aktiviteter er planlagt i dag. Nå skal jeg fordype meg i den akademiske verden og skrive mer på innledningen til oppgaven som har stoppet helt opp. Det ble ikke mange linjene men nå er jeg igang og da tror jeg at jeg skal komme meg videre i løpet av ferien.

1. Dødt insekt
På stuegulvet lå det et kryp jeg helst liker å ikke se. Dette var dødt og et
tilsvarende fant jeg ute på patioen. Den kan ikke forklares med pest-kontrollen, tror jeg.

Det ble lunsj på Yellow og hjem til videre lesing og skriving.

Det har vært en varm og god dag i dag. Da solen var lav nok til at den fant meg på patioen, var det bare å pakke sammen og finne seg til rette på baksiden. Der var det i tillegg en kjølig bris. Tror jeg må ta tak i prosjekt "bord på veggen som kan slåes ned/opp" på baksiden. Et løst bord er ingen løsning da det kan blåse ganske sterkt der bak. Noe vårt tørkestativ på hjul bærer preg av!

Deretter ble det en tur til Market Village for mer mat og for andre en avkobling fra en rolig hjemmedag. I morgen tror jeg at Royal Hua Hin skal få besøk av meg. Søndag kan være en bra dag for golf.

Nå er det tid for middag på Yellow. Deretter film og sengetid.