onsdag 27. juli 2016

Onsdag 27. juli

I dag fortsatte vi med å stå opp litt tidlig. Det er en god tid å spise frokost på da temperaturen fortsatt er behagelig sval. Like etter frokost kom poolgutten for å gjøre reint bassenget. Han fyller etter med vann, noe jeg har merket meg har sunket med omlag 5 cm siden vi ankom. Hvor mye av den nivåforskjellen som er naturlig fordamping vet jeg ikke.

Videre er planen å bestemme husets gulfarge. Ikke enkelt da det over en 10 års periode må fargen ha falmet. Prøver å finne steder mindre utsatt for sol, men da vil den nye fargen fortone seg mye gulere på den delen av huset som har vært utsatt for sol. Det er et dilemma da jeg i denne runde tenkte å fjerne løs maling og deretter male over bare de flekkene. Å finne riktig fargekode ble enklere enn forventet. Charles ropte på de som legger flis hos naboen, de har nemlig malt flere av husene. Kode TOA A2003. En literboks er kjøpt inn for å ta flekkene uten maling. Når jeg først var på Home Pro kjøpte jeg også en ny hylle til boden bak. Den er nå på plass.

Fikk også erfare at min batteridrill med Ni-Cd-batterier ikke er særlig sprek lengre. Den har gjort jobben sin i mange år. Måtte lade batteriene flere ganger under boreprosessen i mur.

Kveldssteming i gata
I kveld blir det middag på Yellow House.
På vei hjem tok jeg dette bildet.