lørdag 5. mars 2016

Lørdag 5. mars

I dag var det opp og stå rundt 07:30, en dusj og barbering for rett på kjøkkenet og tilberede frokost. Å sitte ute på patioen i varmen og nye frokosten er bare fantastisk!
De nye lampene
Da klokken nærmet seg 09:00 var det å rusle opp til Yellow for å leie bilen til Jeep. I dag er dagen hvor de nye bassenglampene må kjøpes. Disse butikkene er stengt på søndag. Det ble noe frem og tilbake men endte opp med Pool Mart som visstnok er et stort firma i Thailand. Der bestilte jeg LED-lamper med fjernkontroll for å skifte til ulike farger.

Beskyttelse må skiftes
Braketten til de gamle
Samtidig bestilte jeg ny beskyttelse til enden på stigen som ligger an mot flisene. Disse lampene i likhet med de gamle monteres på en enkel brakett utenpå flisene. Det betinger at det er tomt for vann i bassenget når monteringen gjøres. Nå kom jeg plutselig på at jeg glemte koblingsboksene som også må skiftes. Snakket med Toey som ville ordne det.

På Pool Mart var det ikke noe problem å betale med kredittkort.

Deretter ble det tidlig lunsj på Mix & Match med Inger, som kom rett fra massasjebenken. Middagen spiste vi tidlig på Yellow sammen med Charles.

Kveldssteming og en pool ute av drift
Hjemme igjen ble det siste episode av anno og det var godt å se at den på 60 år vant.. ;-)