fredag 17. juli 2015

Fredag 17. juli

I dag ble vi vekt av portklokka, Noo på vei for å gjøre reint. Alle var forresten oppe til ni, noe som var avtalt i går da vi fikk vite at ho kom. En herlig god frokost med smoothie ble inntatt på patioen. Deretter ble det ført å få montert opp stangen for å kunne justere dusjhodet i høyden på begge badene.

1. Nesten ferdig
Må finne en løsning som begrenser vannet innenfor dusjområdet på gjestebadet. Nå er det vanskelig å få det tørt der inne. Deretter ble det mer maling og nå står det igjen bare en runde til og hele gjerdet har fått ny og frisk blåfarge (1).

De voksne solet seg og barna satte nytt støynivå, i bassenget. Har forståelse for de foreldrene som ønsker barnefri i ferien!

2. Golf på TV - ikke akkurat Norge
Etter at malingen var avsluttet ble det hjemmelaget lunsj. Det er herlig å sitte ute i varmt vær og nyte en god lunsj, smoothie, juice og avkjølt drikkevann. Ikke like heldig med været de som arrangerer British Open (2). Banen var stengt i morgentimene på grunn av store vannmengder på banen. De åpnet igjen for ordinært spill klokken 10 lokal tid. Nå noen timer med golf på TV og en god kopp kaffe.

Jentene dro ned på det store markedet med tuk-tuk. Vi guttene fikk fri. Middag på Yellow og det var to bord med gjester der. Deretter film og sengetid.