fredag 19. juli 2013

Fredag 19. juli

I dag begynte dagen med en god frokost, skjønt kanskje noe seint da klokka var over 10. Deretter en scootertur og se på de profesjonelle guttene/jentene spille golf. Her er det justeringer på gang når det gjelder hvilke gruppe som leder etter hull 8.
Leaderboard etter hull 8
På green på hull 10
Det var noen flere tilskuere i dag og det ventes at det økes betraktelig når de siste rundene spilles i morgen med finale på søndag.
Her er flere bilder fra dagens runde. Det bildet som viser ledergruppen på greenen på hull 9, er de samme to som står på tavlen i bakgrunnen. Det er også klart at rytme og samspill mellom armer og kropp er suksessen for å oppnå den nødvendige presisjon på innspill til greenen. Jentene var på ingen måter noe tilbake der, det var bare imponerende bra!
Utsikt til tee på hull 1
Ledergruppen

I dag var også VIP-tribunen i bruk. Det var en 20-talls personer rett bak greenen på hull 18 som klappet begeistret hver gang noen satte en birdie. Husk bildene kan zoomes ved å klikke på de!

Utsikt ned mot jernbanen
Klubbhuset ligger mindre enn et steinkast fra jernbanelinjen og fløytende tog som stopper og starter. Jernbaneovergangen til klubbhuset har ingen veibommer. Om tog kommer må en sjekke det selv før en krysser linjene.

Deretter ble det scootertur med noen utvalgte golfklubber i den lille bagen på ryggen til drivingrangen med Odin. Det var etter studie av de profesjonelle at jeg ble veldig klar over hva som må trenes på! Deretter ble det en scootertur med Idun for å shoppe noen ingredienser til smoothien i morgen. En rask dusj og middag på Yellow House.

En må bare konstatere at skraping av løs maling på mur ble nedprioritert også i dag.