søndag 19. februar 2017

Søndag 19.februar

Da var vi tilbake i Hua Hin. Denne gangen med Swissair via Zurich. En grei tur men å sitte på bakerste benk, seterad 52, er ikke noe å anbefale. Det var trangt alle
Utsikt fra seterad 52, den bakerste av alle
veier, men Boingen hadde HD skjermer i seteryggen, det var bra, men Sudoku manglet! Tok bussen fra flyplassen til Hua Hin busstoppested. Deretter minivan rundt med de ulike passasjerene, det kostet 100 Baht ekstra pr. person til Baan Norway. Var fremme rundt 17:00 og bussen gikk omlag 13:00 fra flyplassen.

Her er dataskiltet på den gamle hydroforpumpen
Det første som møter meg når vi kommer frem er et basseng som ikke er fullt. Det synes som det er lekkasje igjen i rørene som fører vannet inn i bassenget. Det synker ikke lavere enn til de rørene. Her må det gjøres den samme jobben en gang til. Det neste som møter meg er hydroforpumpen hvor tanken på den er lekk og
Her er den nye og den gamle
renner utover når den trykksettes/brukes. Det ble å kjøpe en ny av samme type og modell. Det kostet omlag 4700 Baht på HomePro. Det er bare at den nekter å stoppe når trykket er kommet op, og trykket på vannet i kranene synes høy.

Deretter ble det middag på Yellow House og der var det folksomt. Dette er den tiden på året hvor det er flest nordmenn samtidig her nede.
Var innom Ove for tips men ingen som førte til noen løsning på at pumpen ikke stopper. I morgen etter frokost blir det å dra tilbake til HomePro og klage, kanskje har de noen som kan sjekke den.

Nå senga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar